Üzleti hírportál indult a vállalkozóknak

Biztosan sokan bújták már az internetet megbízható vállalkozók után kutatva, de elég lehangoló volt a végeredmény. Elavult hirdetések és elérhetetlen telefonszámok között nyomozni fáradságos és bosszantó munka. Végül oda jut az ember, hogy nem is keres senkit a feladatra, ha van rá mód, megpróbálja saját maga megoldani. Ideiglenesen lehet jó ötlet, de hosszú távon nem. Nagy szükség lenne olyan megbízható online katalógusra, ahol a feltöltött partnerek ellenőrzöttek és könnyen elérhetőek.

Üzleti hírportál indult a vállalkozóknak

Megbízható magyar vállalkozók

A reelweb.net alapítását hosszú ideje tervezték. A tulajdonosok nem bíztak semmit a véletlenre, hiszen olyan üzleti hírportál létrehozását tűzték ki célul, ahol a saját ügyfélkörükből is tovább tudnak ajánlani megbízható magyar cégeket és vállalkozókat. Több mint 15 éve dolgoznak a weblapkészítésben, és ez alatt az idő alatt elég sok kapcsolatra tettek szert. Természetesen nem minden ügyfelük bizonyult ideálisnak, de elég sok vállalkozással a mai napig szép kapcsolatot ápolnak. Úgy gondolták, hogy a számukra is szimpatikus és megbízható ügyfeleiket feltöltik az internetre, hogy mások által is könnyen megtalálhatóak legyenek.

A weboldal könnyen kezelhető, és tematizált rendszerben lehet szűrni a feltöltött bejegyzéseket. A felhozatal elég színes, a szakmunkától az online szolgáltatásokig szinte minden megtalálható. A feltöltött tartalmakat karbantartják és folyamatosan bővítik. Ha egy vállalkozás megszűnik, akkor a kihelyezett bejegyzést is eltávolítják, ezzel is segítve azokat, akik hasonló témakörben keressenek megbízható üzleti partnert. Így nem kell felesleges köröket futniuk az oldalra érkező látogatóknak, gyorsabban megtalálják, amiért a weboldalra érkeztek.


Kulcsszavak: Szakmai blog, Üzleti hírportál
Dátum: 2019-02-22
Programozás könyv
Hirdetés