Nyaklánc medállal - egyszerre formabontó és klasszikus

A nyaklánc az egyik legkönnyebben variálható darab: elég, ha a láncra másik medált teszünk, máris alapjaiban tudjuk megváltoztatni a megjelenésünk. Így gondolják ezt a Thomas Sabonál is, ahol hatalmas kollekció közül találhatod meg a számodra legjobb darabokat.

Nyaklánc medállal - egyszerre formabontó és klasszikus

Finoman elegáns, megdöbbentően színes, lélegzetelállítóan szemet gyönyörködtető vagy észvesztően feltűnő? Bármelyik irányhoz is húz a szíved, a Thomas Sabo nyakláncok között biztosan megtalálod a te stílusodnak megfelelőt. A nyaklánc- és medálkollekcióban mindenféle stílushoz és ízléshez találsz kedvenc darabot.

Az osztrák ékszeróriás, Thomas Sabo azonban arra buzdít, bátran keverd a stílusokat, így megalkotva a kizárólag rád jellemzőt. Légy kreatív és merész! Próbálj ki új stílusokat, a siker garantáltan nem marad el, ha a minőségi Thomas Sabo nyakláncok közül és Thomas Sabo medál palettából közül válogatsz.

Válogass a 925-ös Sterling ezüstből készült, 18 karátos aranyozott, 18 karátos sárgaaranyozott és gyémántokkal, fehér cirkóniával és színes féldrágakövekkel Thomas Sabo nyakláncok és Thomas Sabo medálok közül! Bővebb info » Divatékszerbolt


Kulcsszavak: Ajándékozás, Thomas Sabo nyaklánc, Thomas Sabo medál
Dátum: 2020-06-08
Programozás könyv
Hirdetés