Nő a szakemberek iránti igény Győrben

Győr ipara rendkívül dinamikusan fejlődik, a járműgyártásnak több évtizedes hagyományai vannak, de az elektronikai ipar, az építőipar nagyvállalatai is jelentős volument képviselnek. A különböző ágazatok szakemberigénye olyan nagy, hogy az ország távolabbi pontjairól is érkeznek munkavállalók, akár rövidebb ideig tartó projektfeladatokhoz, akár hónapokig vagy évekig tartó szerződésre. A Győrben végzett munka idejére számukra megfelelő szállást kell biztosítania a munkáltatóknak.

Nő a szakemberek iránti igény Győrben

Teljesítményfokozó tényező

A szállás minősége, színvonala fontos a munkáltatók számára, hiszen minden munkavezető tisztában van azzal, hogy az alkalmazottak munkateljesítményére, komfortérzetére, elégedettségére jelentős hatással van az éjszakai pihenés, a regenerálódás biztosítása. Aki megfelelő kényelmet, jó ellátást, rendezett környezetet keres, annak a számára megfelelő munkásszálló Győr városában például az Etalon Hotel. A több műszakban dolgozók számára is jó szálláslehetőség, mert a helyi buszjáratok megállója a közelben van, ahonnan szinte minden gyár jól elérhető. Általában fontos a munkavállalók számára a bevásárlási lehetőség, főként élelmiszer, dohány, apróbb iparcikkek árusítása. Az Etalon hotel közelében vannak hosszú nyitvatartási idejű boltok, ahol a későn végzők és a korán kelők egyaránt be tudnak vásárolni. A hotelben is üzemel büfé, és felszerelt konyhák állnak a szállóvendégek rendelkezésére, ahol nemcsak kávét főzhetnek, de tűzhelyeken is van lehetőség sütésre-főzésre. A szobákhoz hűtőszekrény is tartozik, így minden lakó könnyen meg tudja oldani az ételek tárolását.

Megoldott a védett parkolás is

Sokan járnak autóval munkába, számukra komoly előnyt jelent, hogy a szálló udvarán védett, zárt parkolóban helyezhetik biztonságba kocsijukat, amiért nem kell külön térítést fizetniük.


Kulcsszavak: Szakmunka, Munkásszálló Győr
Dátum: 2020-06-23
Programozás könyv
Hirdetés