Mennyire fontos a honlapkészítés a fővárosban?

A válasz rövid és egyszerű: nagyon. Budapest Magyarország legnagyobb városa, ahol a legtöbb ember is él. Napi szinten több millió igény jelentkezik, és ezek nagy része a honlapkészítéssel és az online szolgáltatásokkal kapcsolatos. Nem szabad elfelejteni, hogy a fővárosi szolgáltatók nemcsak Budapest területére fókuszálnak, hiszen nagyon sok vidéki településen is fontos feladatot látnak el. Éppen ezért a profi honlapkészítés és az optimalizálás elengedhetetlen.

Mennyire fontos a honlapkészítés a fővárosban?

Minőségi honlapkészítés

Az országban nagyon sok honlapkészítéssel kapcsolatos cég és vállalkozás működik, szinte minden sarkon lehet találni egyet. Ezek többség alacsony színvonalon készít weblapokat, és csak aláássák a szakmát. Ez egy kicsit durván hangzik, de sajnos így van. Nagyon kevés százalékuk ad minőségi és profi szolgáltatásokat. Szerkesztőségünk hetekig kutatott, mire talált egy olyan csapatot, akik számára a honlapkészítés Budapest területén nemcsak napi rutin munka, hanem valóban komolyan is gondolják, és mindent megtesznek az ügyfeleik sikereiért.

A reelweb.hu csapata valóban felkészült, hiszen minden feladatra külön szakemberük van, és nem egy ember csinál mindent. Számukra fontos, hogy minden részfeladatot olyan ember végezzen, akinek napi rutinja van benne. A csapatban megtalálható grafikus, programozó, marketinges, szövegíró, adatvédelmi jogi szakember és projekt manager is. Legyen szó bármiről, náluk biztosan meglesz a megoldás.

Az adatvédelem sem utolsó szempont

Ma már az is nagyon fontos, hogy a weblapkészítő csapat tisztában legyen a legfrissebb adatvédelmi előírásokkal és segítséget tudjon adni az ügyfeleiknek a kötelező teendőkről. A GDPR egy olyan szabályozás, ami nemcsak a vállalati működést, hanem a webes megjelenést is átvariálja. Ezek a szabályok és előírások mindenkire vonatkoznak, függetlenül a vállalkozás méretétől. Aki felhasználói adatokat kezel a weboldalán, legyen az csak egy egyszerű űrlap, Google Analytics, vagy éppen egy Facebook plugin, annak kötelező elkészíteni az adatvédelmi szabályzatot, és elfogadtatni minden olyan látogatóval, aki a weboldalra érkezik.


Kulcsszavak: Programozás, Honlapkészítés Budapest
Dátum: 2019-03-15
Programozás könyv
Hirdetés