Létezik még független és hiteles hírportál?

Igen. Nem is egy ilyen hírportál működik a magyar viszonylatban, csak kevesen tudnak róla. A legnagyobb lapok sok esetben valamelyik politikai irány felé húznak, amit vagy nyíltan felvállalnak, vagy megpróbálják több-kevesebb sikerrel leplezni.

Létezik még független és hiteles hírportál?

Az internetes hírolvasás bukása

Sokan úgy vannak már az internettel, hogy kezdenek kiábrándulni belőle, hiszen sok az olyan hír, ami nem valós, és ha valaki rákattint egy hírre, akkor pedig a rengeteg kéretlen reklám és a politikai szenny jön szembe. Sok esetben néhány perc is kell, mire el lehet jutni oda, ahova eredetileg indult a felhasználó. Amikor pedig megtalálja a keresett tartalmat, két-három sorral elintézik a cikket. Ez valóban kiábrándító, és a sokadik ilyen után inkább úgy van vele a legtöbb ember, hogy felesleges időtöltés az internetes hírolvasás.

A nemrégiben újraindult hir-portal.hu egy olyan hírportál, amely nem tartalmaz idegesítő reklámokat és semmiféle politikai tartalmat. Aki ilyet keres, az megtalálja sok más weboldalon. A megújult tartalom kizárólag ellenőrzött bejegyzéseket jelent, hiszen a szerkesztők a fizetett PR cikkek megjelenítését szorgalmazzák, de csakis olyan vállalkozásokét, akiket maguk is ellenőriztek, és megbízhatónak találták. A PR cikkek valós üzenetet továbbítanak az olvasók felé, amelyek az adott céget vagy vállalkozást és az általuk nyújtott szolgáltatásokat mutatják be.

A hírportál nem olyan nagy, de kellő forgalommal rendelkezik ahhoz, hogy a szerkesztők komolyan vegyék a filozófiájukat, és mindent megtegyenek azért, hogy kizárólag megbízható és magyar szolgáltatásokat mutassanak be az olvasók számára. A híroldal reszponzív kialakítással is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár még mobiltelefonról is kényelmesen kezelhető. Legyen bárhol az olvasó, mindig értesülhet a legújabb bejegyzésekről, hiszen a hírportál Facebook fiókkal is rendelkezik, ahova szintén feltöltik a legfrissebb hírek rövidített változatait.


Kulcsszavak: Szakmai blog, Hírportál
Dátum: 2019-01-30
Programozás könyv
Hirdetés