Fájdalommentes fogászat mindenkinek

Valljuk be, hogy a fogápolás nem a magyarok kedvenc időtöltése és, hogy ettől már csak egy dolgot utálunk jobban, a fogászati kezeléseket. A lustaság tehát ebben az esetben sem kifizetődő, hiszen rendszeres fogmosással, fogselyem használattal és szájöblítő alkalmazásával drasztikusan csökkenthetjük a fogorvosnál töltött időnket. Szintén magyar szokás, hogy a fogorvosi kezeléseket a végsőkig is képesek vagyunk elhúzni és ahelyett, hogy rendszeresen, tünetmentes időszakokban is fogászati szűrővizsgálatokra járnánk, már csak akkor ülünk be a fogorvosi székbe, amikor már menthetetlen a helyzet.

Fájdalommentes fogászat mindenkinek

Szerencsére azonban nem kell, hogy a fogászati kezelés fájdalommal járjon! Egy jó fogorvos ugyanis képes megfelelő módszerekkel komfortosabbá tenni ezt a sokak által gyűlölt kezelést. Legyen szó fogkő eltávolításról, fogtömésről, gyökérkezelésről, foghúzásról vagy olyan szépészeti eljárásokról mint a fogfehérítés vagy a fogékszer felhelyezés, egy jó szakember nem csak precízen de óvatosan is képes kivitelezni a megfelelő szolgáltatást. Lehet, hogy a közelünkben egy ilyen fogorvos sem található, ezért néha érdemes kisebb-nagyobb utat is megtenni, hogy biztos kezek közé kerüljünk. Ilyen tökéletes fogorvos Mosonmagyaróváron vár bennünket magánrendelőjében.

Egy megbízható fogorvosért hajlandóak vagyunk több 10 kilométert is utazni!

Egy hazai felmérés szerint, ha nagy a baj, az emberek szívesen költenek magánrendelésekre, amiért nagyobb figyelem mellett minőségi kezeléseket kaphatnak. Nincsen ez másképpen a fogászattal sem. Egyre többen ülnek autóba és tesznek meg akár több 10 vagy 100 kilométert is, hogy fájdalommentes kezelésben részesüljenek. Hazánkban például a Genius-Central Dent kínál fájdalommentes fogászati és implantációs megoldásokat a környékről érkezőknek. Az ott dolgozók beszámolói alapján nem csak a környékről, hanem Győrből, Budapestről, Sopronból, valamint Pozsonyból és Bécsből is érkeztek már hozzájuk páciensek, akik azóta is állandó vendégei a klinikának.

Az igényesen és modern eszközökkel felszerelt fogászat Mosonmagyaróvár egyik közkedvelt egészségturizmusi központjává nőtte ki magát az utóbbi évek alatt. A páciensek körében legnépszerűbb, itt végzett fogászati kezelések a fogkoronák, a fogimplantátumok és a fogprotézisek is megtalálhatóak. A professzionális intézmény mindenkit szeretettel vár hétfőtől péntekig, de egyeztetés alapján akár szombaton is Mosonmagyaróváron, a Csermelyciprus utca 3 szám alatt.


Kulcsszavak: Szakmai blog, fogászat Mosonmagyaróvár
Dátum: 2019-12-18
Programozás könyv
Hirdetés