Ékszerfelvásárlás azonnali készpénzes fizetéssel

A nők többsége nagyon szereti az ékszereket és sorra halmozza őket. Sajnos mindenkivel megeshet, hogy hirtelen nagyobb mennyiségű pénzre lenne szüksége, és ilyenkor jól jöhet, ha vannak értékes arany ékszerek a szekrényben. Az ekszerfelvasarlas.hu szakemberei országos lefedettségben dolgoznak, és garantálják, hogy a vételár mindenki számára megfelelő és korrekt.

Ékszerfelvásárlás azonnali készpénzes fizetéssel

Minden esetben díjtalan értékbecsléssel

Az ekszerfelvasarlas.hu szakemberei minden ügyfelük számára több extra szolgáltatást is nyújtanak:

  • díjtalan értékbecslés
  • díjtalan kiszállás és elszállítás
  • ajándék +5.000 Ft a vételáron felül

Az arany felvásárlás igazán kedvező feltételek mellett mindenki számára elérhető az országban. Nincs más teendő, csak felvenni a szakemberekkel a kapcsolatot, akik a lehető leghamarabbi időpontban megjelennek a megadott címen. A helyszínen gyors értékbecslés után azonnal megtörténik a kifizetés, teljes diszkrécióban. A folyamat nem vesz sok időt igénybe, hiszen a csapat szakemberei nem ma kezdték a szakmát, nagy rutinjuk van már a felvásárlás területén. A cég nemcsak arany, hanem régiség és ezüst felvásárlással is foglalkozik, sőt teljes hagyaték felvásárlással is készséggel állnak ügyfeleik szolgálatára.

Gyakran előfordul, hogy a családban bizonyos ékszerek tovább öröklődnek, a nagymama padlásáról soha nem látott dísztárgyak kerülnek elő. Ezeket a legtöbben csak őrizgetik, pakolgatják, de nem tudnak igazán mit kezdeni velük. Hordani nem tudják, vagy a stílusuk miatt nem illenek a lakás már kialakított megjelenéséhez. A tulajdonosnak nincs mit vesztenie, hiszen csak nyerhet a felvásárlással. Megszabadul a felesleges értéktárgyaktól, ezáltal több felhasználható helye lesz a lakásában. A vételár meghatározása az aktuális legmagasabb világpiaci ár alapján történik, így biztosított, hogy a tulajdonos a lehető legjobb árat kapja a leadott ékszerekért.


Kulcsszavak: Szakmunka, Arany felvásárlás
Dátum: 2019-04-23
Programozás könyv
Hirdetés