Az edzésterv kezdőknek és haladóknak is fontos

Sokan azt hiszik, hogy ha felkelnek a fotelből és végeznek pár gyakorlatot, akkor már meg is van az edzés. Aztán persze egy idő után meg is unják az egészet, mert nem lesz semmi eredménye. Az elhatározás és a cselekvés még önmagában kevés. Ahhoz, hogy szemmel látható eredménye legyen az edzésnek egy nagyon komoly edzéstervre és egy hozzá passzoló étrendre van szükség.

Az edzésterv kezdőknek és haladóknak is fontos

Edzésterv kezdőknek és haladóknak

Edzéstervre mindenkinek szüksége van, aki hatékonyan szeretne fejlődni. Igen, mindenkinek még a haladóknak is. Keresni kell egy személyi edzőt, aki segít a megfelelő edzésterv kialakításában. Egy edzésterv kezdőknek és haladóknak egyaránt motiváló tényező, változatos és személyre szabott. Nem csak fekvőtámaszokból és a súlyok emelgetéséből áll az edzés. Változatos feladatokra van szükség, amik megmozgatják a test összes izmát, de főképp azt, amire éppen fókuszálunk.

A látványos eredményért nagyon sokat kell dolgozni, sőt az is előfordulhat, hogy ki kell lépni a komfortzónából. Ez nem mindig kellemes, sőt egyedül, kellő motiváció nélkül nem is mindig sikerül. Az edzésterv mellett kiemelkedő az étrend is. A kettőt nagyon jól össze kell hangolni a siker érdekében. Bizonyos esetekben ez már nem olyan egyszerű feladat, ehhez mindenképp szakemberre van szükség. Egy olyan személyi edzőre, aki figyelembe veszi a célunkat, a napi rutinunkat, a munkánkat és a rendelkezésre álló szabadidőnket. Ezeket együtt felhasználva alkotja meg a lehető legjobb edzéstervet, ami rövid időn belül szemmel látható eredményt hozhat.


Kulcsszavak: Szakmunka, Edzésterv kezdőknek
Dátum: 2023-01-30
Programozás könyv
Hirdetés