Díszburkolatok egyedi megoldásokkal

Szinte mindig szükség van egyedi megoldásokra a fal és lábazati burkolatok kialakításánál. Ilyenkor lehet, hogy egy szigetelést érintő problémára kell megoldást adniuk a szakembereknek, de arra is van példa, hogy “csak” a díszburkolatok látványával kapcsolatban felmerülő ügyfélkérésnek kell eleget tenniük.

Díszburkolatok egyedi megoldásokkal

Díszburkolatok agyagkavics hozzáadásával

A Liakő szakértői csapata már 1994 óta folyamatosan jelen van a magyar piacon. A sikerük egyik titka, hogy nagy hangsúlyt helyeznek a folyamatos innovációra és mindig az egyedi megoldásokra törekszenek. Ez a munkájukban és az általuk kínált díszburkolatok kialakításában is látható. A burkolataik készítésekor Liapor agyagkavicsot használnak, melynek köszönhetően azok sokkal könnyebbé válnak, mint a betonból vagy terméskőből készülő társaik. Ennek az egyik legnagyobb előnye, hogy a “tollpihe” súlyuknak köszönhetően szigeteléseken is kiválóan lehet alkalmazni őket. Ezek a könnyített termékek kizárólag a Liakő kínálatában találhatók meg, melyek felhasználásával felépíthető a minden szempontból megfelelő fali és lábazati burkolat Tatabánya területén.

Díszburkolatok saját tervezésű sablonnal

A Liakő burkolatok kézműves termékek, melyek közül valamennyi saját tervezésű sablonnal készül. Ezek a Pyrus és Liatris fantázianevű kövek, melyeknek a cég a kizárólagos előállítója és forgalmazója. A többi díszburkolat is egyedi kialakítással rendelkezik. A kövek színezett kivitelben készülnek, igény szerint grafit és homok árnyalatokban kérhetők. A burkolatok nem csak esztétikailag, hanem minőségi szempontból is megfelelőek. A stabilitásra és az időtállóságra a szálerősítés és a fagyálló kivitel ad garanciát. Bármi is legyen az elképzelése a Liakő díszburkolatokkal megvalósítható a szép és stabil fali, illetve lábazati burkolat Tatabánya városában.


Kulcsszavak: Szakmunka, Lábazati burkolat Tatabánya
Dátum: 2020-11-04
Programozás könyv
Hirdetés