Aranycsizma a lábak vérkeringésének javítására

Napjaink modern orvostudományának köszönhetően az érszűkület egy jól kezelhető egészségügyi probléma, amennyiben időben felismerésre kerül. A gyógyszeres kezelések mellett a természetes gyógymódok is a betegek rendelkezésére állnak.

Aranycsizma a lábak vérkeringésének javítására

Mi az az Aranycsizma?

Az Aranycsizma lényegében egy speciális tervezésű, három rétegű laminátum, aminek a használatával hatékonyan megvalósítható az érszűkület kezelése. A felső része gázzáró, hővisszaverő PE, a belseje háromdimenziós kelme, a kettő között pedig PU kötőhab található. A lábbeli a lábak széndioxidos terápiájára szolgál. A széndioxidnak közismert az értágító hatása, erre alapszik többek között a széndioxid fürdő gyógymód is, amit természetes úton az ún. mofetta fürdőhelyeken, például Mátraderecskén lehet igénybe venni.

Kényelmes megoldás a vérkeringés javítására

Az Aranycsizma egy könnyű, kényelmes megoldást nyújt arra, hogy a jótékony hatású széndioxidot a bőr alatti kötőszöveteken keresztül az erekbe, illetve a belső szervekbe juttassuk. Mivel a vér széndioxid tartamának növekedése jótékonyan befolyásolja az oxigén felszabadulását, ezért az oxigén telítettség is növekedni fog.

Hol és hogyan használható?

Ha az érszűkület kezelése az Aranycsizmával történik, akkor a terápia alatt bármilyen ülőmunka gond nélkül végezhető, hiszen csak bele kell bújtatni a lábakat. Egyidejűleg elég csak az egyik végtagot kezelni. A vérkeringésjavító lábbeli használatára otthon, illetve szervezett csoportokban is lehetőség van.

Ez idáig sehol a világon ilyen olcsón, ilyen kényelmesen és ilyen biztonságosan hasonló terápia nem létezik. A kiváló eredmény érdekében a fenti kezelést naponta vagy kétnaponta ajánlatos megismételni. További kérdése van? Információért hívja a +36 30 936 9345 telefonszámot.


Kulcsszavak: Szakmunka, Érszűkület kezelése
Dátum: 2019-11-18
Programozás könyv
Hirdetés