Ajándékutalvány, ami egy szuper programot rejt magában

Maga az ajándékozás pillanata mindig különleges élmény. Amikor az illető kibontja a csomagját és őszintén örül annak, ami benne van, az hihetetlenül jó érzés. Nem csak a megajándékozottnak, hanem az ajándékozónak is. A kérdés csak az, hogy mi legyen a meglepetés? Egy tárgy, amire már régóta vágyik az illető, jó ötlet lehet, de bármi is legyen az, egy idő után elhasználódik vagy tönkremegy. Az élmények viszont örökké megmaradnak.

Ajándékutalvány, ami egy szuper programot rejt magában

Kaland, adrenalin

A fiatalok számára, akik imádják a sportos, kalandos programokat, tökéletes választás a kaland vagy az adrenalin élménydoboz. Ezekben több, mint 100 program közül választhat a megajándékozott. A kaland ajándékutalványokkal például minigolfozást, szélcsatorna repülést, élményautózást, vízi kalandokat, síelést vagy falmászást lehet odaajándékozni. Az adrenalin “dobozban” kicsit extrémebb kalandok elé nézhet az illető. Ebben olyan programlehetőségek vannak, mint amilyen például a siklóernyőzés, sárkányrepülés, búvárkodás, gyrokopter vagy segway túra.

Kényeztetés, wellness üdülés

Feldobox ajándékutalvány azoknak, akik inkább az énidős programokat részesítik előnyben, nagy örömöt lehet okozni a kényeztetés vagy pihenés. Ezek olyan programlehetőségeket tartalmaz, mint például masszázs, alakformálás, jógázás, élményfürdés, sóterápia, fodrászat, kozmetika. A wellness üdülések esetében lehetőség nyílik rá, hogy ne csak 1, hanem 2 fő is részt tudjon venni a programokon. A pihenés élménykategóriában az aktív pihenés utalvány is elérhető. Ebben olyan programlehetőségek közül lehet választani, ahol az aktív kikapcsolódás vegyül a pihenéssel, testi-lelki relaxációval.

Az utalványokat online lehet megrendelni vagy pedig személyesen lehet beszerezni őket a hazai értékesítő pontok egyikén.


Kulcsszavak: Ajándékozás, Ajándékutalvány
Dátum: 2020-12-17
Programozás könyv
Hirdetés