Ajándékozz stressz nélkül!

Az ajándékvásárlás gyakorta stresszes feladat, ünnepek előtt az üzletek zsúfoltak, nagy a tömeg, és az is rengeteg fejtöréssel jár, hogy kinek mi lenne a jó ajándék. Melyik ruhaméret is a megfelelő? A tizedik parfümminta illata jobb, vagy a tizenegyediké? Vajon tetszik majd neki a zöld, vagy vegyek neki inkább türkizkék blúzt? A száraz bort kedveli-e vagy inkább az édeset? Kérdés kérdés hátán, nehéz dönteni.

Ajándékozz stressz nélkül!

Kártyára töltve

Mindezek a gondok lekerülnek a válladról, hogyha egy modern megoldást, az ajándékkártyát választod. Remek ajándékötlet, ugyanis erre a plasztikkártyára feltöltheted az általad a célra szánt összeget, és a megajándékozott azt vásárol rajta, amire éppen vágyakozik. A kártyák sokféle művészi grafikával készülnek, különböző alkalmakhoz különböző kártyák, és lehet egyedi mintát is tervezni, személyre szólóan, tehát mindenképpen elegáns, szép kivitelű, finom ajándék egy ilyen kártya.

Több helyen, több részletben

A megajándékozott egyszerre vagy több részletben is elköltheti a kártyán lévő pénzt, vehet rajta könyvet, befizethet egy búvárkodásra, és beülhet egy teaházba, így többféle ajándéknak is örülhet. Különösen akkor jó megoldás az ajándékkártya, ha nem ismerjük elég mélyen a “célszemélyt”, nem a közeli családtagunknak adjuk, hanem üzleti partnerünknek kapcsolatépítés erősítésére vagy köszönetnyilvánításként egy sikeres projekt lezárásakor, vagy a vállalkozásunk alkalmazottjának jutalomból. Ilyenkor nem is tudnánk kifejezetten személyre szóló ajándékot választani, hiszen nincs tapasztalatunk a megajándékozott ízléséről, szokásairól, kedvteléseiről, a kártyára írható üdvözléssel viszont megmarad a személyesség varázsa és az ajándékválasztás szabadsága is.


Kulcsszavak: Ajándékozás, Ajándékötlet
Dátum: 2020-02-18
Programozás könyv
Hirdetés