A drága cipő hosszú távon az olcsóbb megoldás

Az alacsony árfekvésű, sokszor igen rossz minőségű gyerekcipők olyan ortopédiai problémákat okozhatnak, amelyek korrigálása a későbbiekben jóval költségesebb, mint amennyibe az anatómiai szempontoknak megfelelő, minőségi cipők kerülnek.

A drága cipő hosszú távon az olcsóbb megoldás

Kevés tényező van egyszerre olyan nagy hatással az emberi vázrendszerre, a járásra, a testtartásra, az egyensúlyérzékre és az ízületek egészségére, mint a lábbelik viselése. A gyerekcipő kiválasztása ennek megfelelően hatalmas felelősséggel járó feladat a szülők számára, különösen a néhány éves gyerekek esetében. Egy rossz döntés, a csöppségek lábának anatómiájához nem illő, az életkori sajátosságokat figyelmen kívül hagyó modell súlyos, maradandó egészségügyi problémákhoz vezethet a későbbiekben.

Magyarország legdinamikusabban fejlődő gyerekcipő webáruháza, az Angyali Cipők tulajdonosa, Götz Janka szerint szerencsére egyre több szülő van tisztában az előbb ismertetett összefüggéssel. „Sajnos azonban még mindig rengeteg a tévinformáció, főként az első gyerekes anyukák körében. Sokaknak erősen hiányos a tudása azzal kapcsolatban, hogy milyen anatómiai anomáliák fordulhatnak elő egy gyerek lábánál, hogyan lehet azokat orvosolni, és ehhez milyen eszközöket, milyen terápiákat lehet bevetni. Mi az értékesítés mellett igyekszünk edukálni is vásárlóinkat: ortopédiai tanácsokkal és hasznos információkkal segítjük cipőválasztásukat” – ismerteti a céges arc poeticát Götz Janka.

Az Angyali Cipők kizárólag olyan gyártók termékeit forgalmazza, amelyek az anyagválasztás, a kialakítás és a tartósság tekintetében is magas minőséget képviselnek. „Csak olyan cipőket árulunk, amelyeket saját gyermekeink lábára is nyugodt szívvel húznánk. A raktárunkban és boltunk polcain található legolcsóbb modellek is a jó kategóriába tartoznak, mert előállításukat gondos tervezőmunka előzi meg. Szerencsére azt tapasztaljuk, hogy még a vékonyabb pénztárcával rendelkező szülők sem mindenáron akarnak spórolni, amikor gyerekeik cipővásárlásáról van szó, és megfogadják tanácsainkat” – tette hozzá.

Angyali Cipők Webáruház: https://angyalicipok.hu


Kulcsszavak: Szakmai blog, Angyali Cipők
Dátum: 2019-12-09
Programozás könyv
Hirdetés