Kiemelt cikkek

Mennyibe kerül az egyedi webáruház?

Mennyibe kerül az egyedi webáruház?

Webáruház optimalizálás

Nagyon sok tévhit van azzal kapcsolatban, hogy mennyibe is kerülnek az egyedi weblapok vagy webáruházak. Cikkünkben most utánajártunk a dolgoknak, és megkérdeztük az ország egyik legnépszerűbb webáruház készítőit az árakról.

Hogyan növelje webáruháza forgalmát?

Hogyan növelje webáruháza forgalmát?

Webáruház optimalizálás

Egy webáruház akkor tud bevételt termelni, ha megfelelő mennyiségű forgalom érkezik rá. A magas látogatószám még nem jelentik azt, hogy a vásárlások is kimagaslóak lesznek, de sokkal nagyobb az esélye.

Miért fontos az optimalizált szövegírás?

Miért fontos az optimalizált szövegírás?

Webáruház optimalizálás

A jól megírt szövegek nemcsak a keresőoptimalizálás szempontjából fontosak, hanem a felhasználók számára is. A megfelelő tájékoztatás és a precíz fogalmazás megbízhatóságot sugall, és növeli a felhasználói elégedettséget is.

Nem sikeres a webáruháza? Nagyobb forgalmat szeretne?
Webáruház elemzés

Teljes körű webáruház elemzés

Az a webáruház, amelyik nem teremel folyamatosan, az betegségben szenved. Az ok lehet a rosszul összerakott szerkezet, nem megfelelően optimalizált tartalmak vagy éppen a nem felhasználóbarát kialakítás.

A lehetséges okokat fel kell tári, és mindent meg kell tenni a problémák javítása érdekében. Csapatunk a legjobb tudása szerint végzi el a webáruházak elemzését, és a hibalistát Word dokumentumban adjuk át ügyfeleinknek úgy, hogy javítási útmutatót is készítünk mellé. Igény esetén a szükséges programozási munkálatokban is tudunk segíteni.

Igényelje teljes körű webáruház elemzésünket a siker érdekében!

Legfrissebb cikkek

Megéri kifizetni a prémium szolgáltatásokat?

Szakmunka • 2019-10-10

Napjainkban meglehetősen sok esetben merülnek fel alternatívaként azok a szolgáltatások, melyek többet ígérnek a hagyományosnak számító, megszokott megoldásoknál. A vállalkozók persze kapva kapnak az alkalmon, ha megjelenik egy innovatív lehetőség a piacon.

Hogyan változott meg a linképítés?

Webáruház optimalizálás • 2019-09-30

A befelé mutató linkek mindig is a keresőoptimalizálás fontos részét képezték, hiszen a Google algoritmusai nem csak a tartalmat vették alapul, amikor kialakították a keresési rangsort az egyes kulcsszavakra, hanem a weboldalra mutató hivatkozásokat is.

Új online marketingeszközök a láthatáron

Szakmai blog • 2019-08-28

Minden évben megfigyelhető, hogy olyan marketingeszközök jelennek meg és terjednek el, melyeket tulajdonképpen a világ változása idéz elő. Ez tavaly ugyanúgy igaz volt, mint ahogy idén is.

Megbízható fogászat Győrben

Szakmunka • 2019-05-20

Az emberek többsége sokat képes utazni azért, hogy a fogai jó kezekben legyenek. Sokan a végsőkig halasztják a beavatkozásokat, mert félnek az iszonyatos fájdalomtól. A győri Dentys fogászat kezelései fájdalommentesek, és mindenki számára elérhető áron vehetőek igénybe.

Melyik jobb, vállalkozni vagy alkalmazottnak lenni?

Szakmunka • 2019-05-15

Erre egyértelmű válasz nincs, hiszen nem vagyunk egyformák. Nem mindenki születik vállalkozónak, és nem mindenki képes alkalmazkodni másokhoz és engedelmeskedni olyan főnököknek, akik nem is értenek az adott szakterülethez.

Mi számít jó munkának?

Szakmai blog • 2019-05-09

Biztos sokunknak feltették már a kérdést, hogy „Miért nem keresel magadnak egy rendes munkát?”. Mi számít rendes munkának? Attól, hogy valaki nem ismeri el azt, amit csinálsz, még nem jelenti azt, hogy nem jó. Nem szabad hagyni magunkat, ki kell állni azért, amit szeretünk, és amiben hiszünk.

Milyen sorozat a Bleach?

Szakmai blog • 2019-05-04

A Bleach egy anime sorozat, ami meghódította a világot. Japánban az anime szót használják a rajzfilmekre általánosan. Több korosztálynak és több műfajban is készülnek, gyakori a romantikus, akciódús, drámai fordulatokkal teli és pornográf változat.

Objektum-orientált programozás az érettségin?

Programozás • 2019-05-02

Az informatika emelt szintű érettségin van egy elég nehéznek mondható programozási feladat, amivel meg kell birkózniuk a vizsgázóknak. Sokan választanak a megoldáshoz objektum-orientált nyelvet, hiszen könnyen kezelhetőek és logikus felépítésűek.

Ékszerfelvásárlás azonnali készpénzes fizetéssel

Szakmunka • 2019-04-23

A nők többsége nagyon szereti az ékszereket és sorra halmozza őket. Sajnos mindenkivel megeshet, hogy hirtelen nagyobb mennyiségű pénzre lenne szüksége, és ilyenkor jól jöhet, ha vannak értékes arany ékszerek a szekrényben.


Kiemelt partnereink

Üzleti tanácsok
Viccek
Megbízha hírek
Sikeres karrier
Bleachfan
Gamer magazin